Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en
sk
de
es
it
fr
srb

Pénznem

Ligetvári Zsolt Fodrászmester

 

Felnőttképzési nyilvántartási száma:
54303142
B/2021/000372
 

Fodrász dinasztia családból származom: édesanyám (Solti Zsuzsanna), nagymamám (Solti Gézáné „Szöszi”), nagybátyám (Solti Géza) is fodrász - illetve fodrász volt. Mindannyian a Divat Fodrász Szövetkezet oszlopos tagjai voltunk, amíg létezett a szövetkezeti forma.

2006-ban mestervizsgáztam - amit Vízi Sándor fodrászmester tanítványaként belső kötelezettségemnek éreztem elvégezni. Vízi Sándor elismertsége, tekintélye kimagaslóan nagy a szakmában, érdekes véletlen – vagy mégsem az? -, hogy Vízi Sándor mestere anno pedig éppen az én nagymamám volt.

Természetesen mindig is felnéztem nagybátyámra - Solti Gézára - aki szinten nagy szakmai kiválósággal bírt fiatal korában.

23 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött én is több tanulót neveltem ki. A szakma szeretete, a fodrászat tudománya és a gyakorlati fortélyokon túlmenően megtanítottam nekik azt is, miként kell egy fodrász vállalkozást felépíteni és üzemeltetni. Büszke vagyok arra, hogy - akár Magyarországon, akár külföldön – mindenhol sikeres szalont működtetnek és eredményesen megállnak a lábukon.

 

Több évig a legnagyobb fodrászati cégeknél oktatói tapasztalatot szereztem, majd Franciaországban dolgoztam, üzletek indítása és működésének sikeres reformálása volt a feladatom.

15 éve vezetem saját üzletemet Budapest belvárosában az Andrássy úton.

Elkötelezett vagyok a szakmámnak és a tudás továbbadásának a fiatal generáció számára.

 

Képzések, melyeket sikeresen elvégeztem – a teljesség igénye nélkül: Trevor Sorbie, Vidal Sassoon, Frank Provo, stb.

Keresés