Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu
en
sk

Pénznem

II. Tündér vagy, amazon, démon vagy királynő?


Válassz tökéletes hajszínt az évszakelmélet segítségével! 

 


Kedvenc webshopodban a 118+58 színárnyalatot böngészve a bőség zavarával küszködsz:
melyiket válaszd, hogy miközben hajkoronád új fényétől hanyatt vágja magát a napsugár, te is önmagad maradhass?


A döntésben az évszakelmélet segíthet, ami kimondja: bőrödhöz és szemedhez nem illik bármi, az ezekkel harmonizáló hajszínek közül kell választanod, hogy természetes szépséged hangsúlyozhasd.
A kérdés már csak az: egy tavaszi tündérre, egy nyári amazonra, egy őszi démonra vagy egy téli jégkirálynőre ismersz magadban?
  Sorozatunk második részét olvasod!

 

AMI ADOTT: ha bőröd villámgyorsan barnul a napon, de egyébként is egy szemnek nagyon kellemes, érettebb tónusban pompázik, akkor az te évszakelmélet szerinti színtípusod a Nyár. Szemed színe is sötétebb: tudod, amolyan feneketlenkút-barna, hajoljmégközelebb-barna, vagy a Nyáriak között nem is olyan ritka belefeledkezős-barna! Kivételként kék és kékeszöld szemszín is jellemző erre a tónuscsaládra, ami csak tovább erősíti a szabályt, hogy ellenállhatatlan vagy, mint a nyáresti napfény. Természetes hajszíned is inkább a barna felé mutat, de a világosbarna és a sötétbarna közötti egymilliárd árnyalat bármelyike jellemezhet, esetenként a barnásvörös is. 

 

AMIT VÁLASZTHATSZ: feketét és kékes tónusokat biztos nem javasolnánk hajszínre: azzal lerombolod az egészséges nyári összhangot! Ehhez a színvilághoz inkább a saját természetes hajszíned passzol, plusz a természetes hajszíntől függetlenül a vadítóan aranyszőke, különleges pezsgőszőke vagy a exkluzív gyöngyszőke tincsek. Kiemelten ajánljuk neked például a Singularity szupervilágosító szőke és árnyalást segítő színeit, valamint az Impevita hamvas és gyöngyszőke árnyalait!*

*Javasolt Impevita színek: 9.1/10.1/11.1/9.2/10.2/11.2.Javasolt Singularity színek: 900/901/902/911/10.02/11.00/11.10/11.11/11.02

 

Magadra ismertél?
Ha nem, semmi baj: sorozatunk következő részében az őszi démonok színvilágát boncolgatjuk,
de megkeresheted magad a tavaszi tündérekről démonokról vagy a téli királynőkról szóló blogbejegyzéseknél is.
Várunk szeretettel, addig is böngéssz kedvedre webáruházunkban!

 

 

Keresés