Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nyelv

hu
en
sk

Pénznem

I. Tündér vagy, amazon, démon vagy királynő?

Nincs tovább: a változásnak jönnie kell!


 

Nagyon nehéz a döntés, ezért is halasztgatod már egy ideje. Kedvenc webshopodban a 118+58 színárnyalatot böngészve a bőség zavarával küszködsz: az egyiktől gyönyörű leszel, a másiktól elképesztő, a harmadiktól egyenesen csodás – de melyiket válaszd, hogy miközben hajkoronád új fényétől hanyatt vágja magát a napsugár, te is önmagad maradhass? A döntésben az évszakelmélet segíthet.

 

 

Szépséged apró részletek összhangjában rejlik: hajad, bőrtónusod és szemed színe együttesen adja ki azt a csodálatos alkotást, aki vagy. Bőrödhöz és szemedhez tehát nem illik bármi: az ezekkel harmonizáló hajszínek közül kell választanod, hogy természetes szépséged hangsúlyozhasd. Ezt állítja legalábbis az évszakelmélet, ami szerint alapján te is beletartozol a négy évszakról elnevezett színvilágok valamelyikébe. A kérdés már csak az: egy tavaszi tündérre, egy nyári amazonra, egy őszi démonra vagy egy téli jégkirálynőre ismersz magadban? Sorozatunkban kitérünk külön-külön a négy színvilágra, és tanácsot adunk arra is, milyen Singularity és Impevita színeket érdemes fontolóra venned!

 

Tavaszi tündérek

 

AMI ADOTT: ha láthatatlan, finom szárnyaid ebbe a típus csoportba repítettek, akkor bőröd valószínűleg halványan szeplős, bőrszíned pedig finoman barackos, meleg, természetes pírral. Szemed sokszor zöld, ritkábban türkiz, és elég sokszor aranybarnán ragyog – hogy aki a szemedbe mélyül, az első pillanattól tudja: kincsre lelt! Természetes hajszíned is világos, valahol a nagyon szőke és az aranybarna közötti végtelen skálán mozoghat, de akár vöröses is lehet. Biztos tudsz róla: férfiszíveket megdobogtatóan, férfieszeket megbolondítóan üde színek jellemeznek. (Hát persze, hiszen tündér vagy.) 

 

AMIT VÁLASZTHATSZ: ehhez a színvilághoz egy hasonló hangulatú hajszín illik a legjobban. Javasolnánk a szőkét – az aranytól a mézen keresztül a búzáig és azon is túl – de a világosabb barnák hihetetlen palettája is összhangot jelenthet. Kiemelten ajánljuk neked például a Singularity természetes meleg és arany árnyalatait és az Impevita arany és arany/mahagóni árnyalait!*

 

Magadra ismertél?

Ha nem, semmi baj: sorozatunk következő részében a nyári amazonok színvilágát boncolgatjuk, de szívesen viszontlátunk az őszi démonokról vagy a téli királynőkról szóló blogbejegyzéseknél is.
Várunk szeretettel, addig is böngéssz kedvedre webáruházunkban!

 


*Javasolt Impevita színek: 8.3 / 9.3 / 10.3 / 11.3 / 8.4 / 4.36 / 5.36 / 7.36.
Javasolt Singularity színek: 8.03 / 9.03 / 10.03 / 8.33 / 9.3 / 9.33 / 6.4/ 7.4

Keresés