Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en
sk
de
es
it
fr
srb

Pénznem

Fizetési és szállítási információk

Szállítási feltételek

A megrendelések teljesítésével kapcsolatos feladatok ellátását az Imperity Professional Milano Kft. által felhatalmazott fulfillment* szolgáltató partner, a Szuper Figaró Kft. végzi.

*= A fulfillment szolgáltató egy olyan logisztikai vállalat, amely átveszi a webáruház-tulajdonosoktól a teljes logisztikai folyamatokat, ezáltal kiszervezésre kerül az értékesített termékek raktározása, csomagolása, kiszállítása, a termékekkel kapcsolatos esetleges visszáruzás és panaszkezelés is. A megrendelt termékekre vonatkozó számlát szintén a fulfillment szolgáltató állítja ki.

 A Felhasználó által a megrendeléskor közölt személyes adatokat az Imperity Professional Milano kft. a Szuper Figaró Kft. részére a megrendelés teljesítése, számlázása és kiszállíttatása, stb. céljából továbbítja, ebbe a Felhasználó a szerződéskötéssel egyidejűleg kifejezetten beleegyezik.

 

Megrendelt termékek kiszállítási lehetőségei:

A Szuper Figaro Kft. I./ kiszállítással vagy II./ személyes átvételi módon – szaküzletében - képes a megrendelések teljesítésére a szaküzlet mindenkori nyitvatartási idejében.

I./ Kiszállítás esetén a Felhasználó által kiválasztott

a/ FoxPost belföldi csomagautomata pontra vagy

b/ a Felhasználó által megjelölt szállítási címre lehetséges a teljesítés.

A Szuper Figaró Kft. a kiszállításokat futárszolgálat igénybevételével biztosítja.

A Webáruházból rendelt termékeket Ön, vagy a rendelés során kifejezetten megjelölt személy veheti át az Ön által megjelölt helyen. Kérjük, olyan helyszínt adjon meg, amelyen Ön vagy a megjelölt személy a megrendelés visszaigazolásában megjelölt időben elérhető.

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK:

A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás díját, amelyek a következők:

Szállítási díj FoxPost csomagautomatába történő kézbesítés esetén (rendelési értéktől függően):
1,-Ft – 9.999,-Ft közötti rendelési érték esetén: 865,-Ft,
10.000,-Ft feletti rendelés esetén: 0,-Ft, azaz ingyenes.
• Utánvételes fizetés díja, rendelési értéktől függetlenül: 300,-Ft
• Felhívjuk a figyelmet, hogy utánvételes fizetési mód választása esetén a csomag értékének kifizetése a csomagautomatánál kizárólag bankkártyás fizetéssel lehetséges, az automata készpénzt nem fogad el! Ilyen esetben mindenképpen javasoljuk az előrefizetést az OTP Simple Pay rendszerén keresztül ami a megrendelő számára nem okoz többlet költséget.

Szállítási díj házhozszállítással történő kézbesítés esetén:
1,-Ft - 9.999,-Ft közötti rendelési érték esetén: 1.790,-Ft
10.000,-Ft – 19.999,-Ft közötti rendelési érték esetén: 1.290,-Ft
20.000,-Ft feletti rendelés esetén: 0,-Ft, azaz ingyenes.
• Utánvételes fizetés a futárnál, készpénzben melynek díja, rendelési értéktől függetlenül: 300,-Ft

Személyes átvétel esetén:
• szállítási díj: ingyenes, vásárlási értéktől függetlenül a „Figarók Boltja” Fodrászkellék szaküzletben, 1203 Budapest, Szent Imre herceg u. 35.), a megrendelt termékek a szaküzlet mindenkori nyitvatartási idejében vehetők át.

 

Magyarország határain túlra történő rendelés esetén maximum 5 kg-ig vállaljuk csomag kiküldését, a kiszállítás díja - a rendelési értéktől függetlenül, a kiszállítás helyétől függően az alábbi országokba:

Ausztria, Bulgária, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia, továbbá Belgium, Ciprus, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia Horvátország, Írország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovénia

A szállítási díj független a vételár végösszegétől, egységesen: 5.990,-Ft (ca. 16,5 -EUR), Magyarország határain történő kiszállítás esetén csak bankkártyás előre fizetéssel lehetséges a termékek megrendelése.

A Felhasználó által a megrendeléskor közölt személyes adatokat a Szuper Figaró Kft. a futárszolgálat részére a fuvarozás teljesítése céljából továbbítja, ebbe a Felhasználó a szerződéskötéssel egyidejűleg beleegyezik.

Adatai kezelésével, illetve feldolgozásával kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatkezelési tájékoztatót, melyet letölthet a Honlapról, illetve megtekinthet a következő linken: ITT

Amennyiben a termék átvétele a Felhasználó önhibája folytán meghiúsul, a Szuper Figaró Kft. elállhat a szerződéstől, erről pedig haladéktalanul tájékoztatja a Felhasználót.

A kiszállítási idő Magyarország területén csomagautomatába történő kézbesítésnél jellemzően 2 munkanap. Házhozszállítással történő kézbesítés esetén 3 munkanap azzal, hogy az adott napon déli 12:00 óráig leadott megrendelések esetében az azt követő 3. munkanapon az első kézbesítési kísérlet bekövetkezik a futárszolgálat által. Az adott napon déli 12:00 óra után leadott megrendelések kiszállítására a megrendelés leadását követő 4. munkanapon kerül sor.

A Magyarországon kívülre történő kiszállítás a partner logisztikai cégek vállalásától függően több napot – jellemzően 4-6 munkanapot - vesz igénybe, az esetleges késedelemért a Szuper Figaró Kft. nem vállal felelősséget. Az Szuper Figaró Kft. szintén nem vállal felelősséget azért, ha a kiszállítás késésének oka az, hogy a Felhasználó hibásan adta meg adatait.

A Felhasználó futárszolgálat igénybevételével vagy személyesen juttathatja vissza a terméket a Szuper Figaró Kft - vel történő előzetes, írásbeli egyeztetés után. A személyes visszajuttatás helye: „Figarók Boltja” Fodrászkellék szaküzlet, 1203 Budapest, Szent Imre herceg u. 35.):

Amennyiben a Felhasználó nem tudja a megadott időben átvenni a csomagot, úgy a kiszállítást végző cég a kézbesítést még egy alkalommal megkísérli, ezt követően a Szuper Figaró Kft. jogosult a szerződéstől elállni.

 

Fizetési feltételek

A Felhasználó a vételárat és a kiszállítás díját az alábbi módon fizetheti meg:

I./ Belföldi címre történő házhozszállításnál:

a/ Megrendeléskor, bankkártyával, online (OTP SimplePay). Ennek a fizetési módnak járulékos díja nincs.

b/ Előre utalással, a Szuper Figaro Kft. bankszámlájára:
Raiffeisen Bank: 12012008-01646385-00100004
Ennek a fizetési módnak járulékos díja nincs.

c/ Utánvétes szállítással az áru átvételekor a futárnak teljesített készpénzfizetés formájában.
Ennek díja 300Ft/rendelés.

II./ Személyes rendelés átvétel esetén a Figarók Boltja fodrászkellék szaküzletben, (1203 Budapest. Szent Imre herceg u. 35.)

a/ készpénzes vagy bankkártyás fizetési módokon, járulékos díj nélkül.

III./ Magyarország határain kívül történő szállítás esetén:

a/ Megrendeléskor bankkártyával, online (OTP SimplePay). A megrendelés teljesítését és a kiszállítást a Szuper Figaro Kft. akkor kezdi meg, amikor a vételár és a kiszállítás díja a bankszámlájára megérkezett.

A visszaigazolásban szereplő árak véglegesek és tartalmazzák az Áfát, valamint az egyéb költségeket. A megrendelés lezárulta után bekövetkező árváltozások a megrendelést nem érintik.

Átvételkor a Felhasználó köteles az átvett csomagolás ellenőrzésére. Amennyiben a Felhasználó a csomagoláson sérülést észlel, akkor kérnie kell jegyzőkönyv felvételét és meg kell tagadnia a csomag átvételét.

 

SZÁMLA KIÁLLÍTÁSA:

A megrendelésről a Szuper Figaró Kft. elektronikus, PDF formátumú számlát állít ki, melyet elektronikus levél mellékleteként megküld a Felhasználó számára a megadott e-mail címére. Amennyiben a Felhasználó egyes termékekről külön számlát igényel, úgy azokat külön-külön kell megrendelnie. A Felhasználó más módon nem kérheti a számla átadását.

Ha a megrendelés teljesítéséhez további adatok szükségesek, vagy a Felhasználó valamely – különösen szállítási - adata a megrendelés után változik, úgy az adatokat a Felhasználó haladéktalanul köteles közölni a Szuper Figaró Kft-vel.

Amennyiben a Felhasználó nem közli ezeket az adatokat, úgy a kiszállítás sikertelenségéért egyedüli felelősséggel tartozik.

 

Keresés