Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en
sk

Pénznem

Fizetési és szállítási információk

Szállítási feltételek

A megrendelést kizárólag kiszállítással áll az Imperity Professional Milano Kft. módjában teljesíteni a Felhasználó által megjelölt szállítási címre, vagy belföldön FoxPost csomagautomata pontra. Az Imperity Professional Milano Kft. a szállításokat futárszolgálattal biztosítja.

A Webáruházból rendelt termékeket Ön, vagy a rendelés során kifejezetten megjelölt személy veheti át az Ön által megjelölt helyen. Kérjük, olyan helyszínt adjon meg, amelyen Ön vagy a megjelölt személy a megrendelés visszaigazolásában megjelölt időben elérhető.

A termékek ára nem tartalmazza a kiszállítás díját.

Magyarországon belül maximum 40 kg-ig vállaljuk csomag kiküldését, a kiszállítás díja (rendelési értéktől függően):

  • 1,-Ft - 9.999,-Ft közötti rendelési érték esetén:1.490,-Ft,
  • 10.000,-Ft – 14.999,-Ft közötti rendelési érték esetén: 990,-Ft,
  • 15.000,-Ft feletti rendelés esetén: 0,-Ft, azaz ingyenes.

Magyarország határain túlra történő rendelés esetén maximum 10 kg-ig vállaljuk csomag kiküldését, a kiszállítás díja - a rendelési értéktől függetlenül, a kiszállítás helyétől függően - az alábbi zónák szerint alakul:

  • Nemzetközi szállítási zóna 1.:

(Ausztria, Bulgária, Csehország, Lengyelország, Németország, Románia, Szlovákia)

A zónára vonatkozó szállítási díj független a vételár végösszegétől, egységesen: 3.490,-Ft (ca. 9,7 -EUR)

  • Nemzetközi szállítási zóna 2.:

(Belgium, Ciprus, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia Horvátország, Írország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svédország, Szlovénia)

A zónára vonatkozó szállítási díj független a vételár végösszegétől, egységesen: 7.490,-Ft (ca. 21,-EUR)

  • FigyelemAz alábbi országokba maximum 5 kg-os csomag kiszállítását vállalja a nemzetközi logisztikai partnercég:

Ausztria, Németország.

A Felhasználó által a megrendeléskor közölt személyes adatokat az Imperity Professional Milano Kft. a futárszolgálat részére a fuvarozás teljesítése céljából továbbítja, ebbe a Felhasználó a szerződéskötéssel egyidejűleg beleegyezik.

Adatai kezelésével, illetve feldolgozásával kapcsolatos információkért tekintse meg az Adatkezelési tájékoztatót, melyet letölthet a Honlapról, illetve megtekinthet a következő linken: ITT

Amennyiben a termék átvétele a Felhasználó önhibája folytán meghiúsul, az Imperity Professional Milano Kft. elállhat a szerződéstől, erről pedig haladéktalanul tájékoztatja a Felhasználót.

A kiszállítási idő Magyarország területén jellemzően 2 munkanap azzal, hogy az adott napon déli 12:00 óráig leadott megrendelések esetében a rákövetkező munkanapon az első kézbesítési kísérlet bekövetkezik a futárszolgálat által. Az adott napon déli 12:00 óra után leadott megrendelések kiszállítására a megrendelés leadását követő 3. munkanapon kerül sor.

A Magyarországon kívülre történő kiszállítás a partner logisztikai cégek vállalásától függően több napot – jellemzően 4-6 munkanapot - vesz igénybe, az esetleges késedelemért az Imperity Professional Milano Kft. nem vállal felelősséget.
Az Imperity Professional Milano Kft. szintén nem vállal felelősséget azért, ha a kiszállítás késésének oka, hogy Ön hibásan adta meg adatait.

A Felhasználó kizárólag futárszolgálat igénybevételével küldheti vissza a terméket az Imperity Professional Milano Kft - vel történő előzetes írásbeli egyeztetés után.

Amennyiben a Felhasználó nem tudja a megadott időben átvenni a csomagot, úgy az Imperity Professional Milano Kft. a kiszállítást még egy alkalommal megkísérli, ezt követően pedig jogosult a szerződéstől elállni.

 

Fizetési feltételek

A Felhasználó a vételárat és a kiszállítás díját az alábbi módon fizetheti meg:

I./ Belföldi címre történő szállításnál:

a/  a megrendeléskor bankkártyával online (Simple Pay), vagy

b/  utánvétes szállítás esetén az áru átvételekor készpénzfizetés formájában.
Felhívjuk a figyelmet, hogy utánvétes fizetés esetén 300,-Ft utánvételi díjat számítunk fel!

 

II./ Magyarország határain túlra történő szállítás esetén megrendeléskor bankkártyával online (Simple Pay) fizetheti meg. A megrendelés teljesítését és a kiszállítást az Imperity Professional Milano Kft. akkor kezdi meg, amikor a vételár és a kiszállítás díja a bankszámlájára megérkezett.

A visszaigazolásban szereplő árak véglegesek és tartalmazzák az áfát, valamint az egyéb költségeket. A megrendelés lezárulta után bekövetkező árváltozások a megrendelést nem érintik.

Átvételkor a Felhasználó köteles az átvett csomagolás ellenőrzésére. Amennyiben a Felhasználó a csomagoláson sérülést észlel, akkor kérnie kell jegyzőkönyv felvételét és meg kell tagadnia a csomag átvételét.

A megrendelésről az Imperity Professional Milano Kft. elektronikus, PDF formátumú számlát állít ki, melyet elektronikus levél mellékleteként megküld a Felhasználó számára a megadott e-mail címére. Amennyiben a Felhasználó egyes termékekről külön számlát igényel, úgy azokat külön-külön kell megrendelnie. A Felhasználó más módon nem kérheti a számla átadását.

Ha a megrendelés teljesítéséhez további adatok szükségesek, vagy a Felhasználó valamely – különösen szállítási - adata a megrendelés után változik, úgy az adatokat a Felhasználó haladéktalanul köteles közölni az Imperity Professional Milano Kft-vel.

Amennyiben a Felhasználó nem közli ezeket az adatokat, úgy a kiszállítás sikertelenségéért egyedüli felelősséggel tartozik.

Keresés