Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

hu
en
sk
de
es
it
fr
srb

Pénznem

Felelősség vállalásunk (CSR*)

Az Imperity szépséget kínál azoknak az embereknek termékein keresztül akik bizalmat szavaznak neki. A vállalat mögötti legnagyobb érték azonban az azt alkotó emberek, csapat egysége. Még a fetisizált modern gazdaság korában is az EMBER a legfontosabb érték, akkor is ha ez homályossá, megkopottá vált.

Egyre gyorsuló, rohamléptékben vágtázó és átalakuló világunkban sokszor mi magunk is elvesztjük a fonalat, a fókuszt. A valóban fontos dolgokról. Megyünk előre, napról napra, szaladva a mókuskerékben, mert a világ olyan tempót diktál, hogy alig lehet megállni, vagy legalább lassítani.

Sokszor kapni akarunk, pedig évezredek óta tartja a mondás, hogy jobb adni mint kapni. Dupla öröm, áldás a megajándékozottnak és öröm az ajándékozónak.

A valóban fontos dolgok, amelyek tényleg számítanak, valójában nem is tárgyak, hanem jó cselekedetek, melyeket szeretetből teszünk egy másik emberért. Önzetlenül. Amikor nem a magunk hasznát keressük, hanem a másikét nézzük és őt szolgáljuk. Figyelmünkkel, időnkkel, gondoskodásunkkal, tetteinkkel.
Kevés dolog van, ami annyi erőt és energiát adhat nekünk, mint az, amikor másoknak adhatunk. Az adással hozzájárulunk. Más emberek életéhez. A világ egy kis szeletkéjének a jobbá tételéhez. Nem helyes semmit sem tenni azért mert azt gondoljuk túl kicsi vagy túl kevés amit tehetünk. Minden egyes jó tett, minden egyes ajándékozott perc, figyelem, tárgy vagy akár forint számít valakinek

Az Imperity alapítóiként és egyben 3 gyermekes szülőként rendkívül fontosnak tartjuk az embertársaink, gyermekek, társadalmunk jólétét / jövőjét és otthonunk, azaz a bolygónk egészségét. Nem tehetünk annyit, hogy az egész világot megváltoztassuk, de annyit igen, hogy a közvetlen környezetünkben cselekedjünk, illetve példát mutassunk.Társadalmi felelősséget vállalva igyekszünk segíteni azokon a lehetőségeken keresztül amik szembe jönnek velünk. Minden számít.

Minden cselekedet relatív. Van akinek egy kis adomány nem jelent nagy terhet, aki viszont kapja, annak az életet is jelentheti.“Egy dolog hinni, hogy hajlandóak lennénk önzetlenül adni másoknak, és egészen más dolog azt valóban meg is tenni.” – John C. Maxwell Hisszük, hogy példánk ragadós lesz és más cégek is elindítják társadalmi felelősségvállalási programjukat.
Majerik Imre cégtulajdonos

Egy turista naplementekor a mexikói tengerparton sétál és a távolban megpillant egy hajolgató alakot. Elsétál odáig és azt látja, hogy egy helybéli ember egyesével szedeget valamit a homokból. Nem bírja megállni szó nélkül, hát megkérdezi:
- Elnézést, uram! Maga mit csinál?
- Visszadobom a tengerbe az apály miatt a parton ragadt tengeri csillagokat, mert elpusztulnak, ha nem jutnak vízhez.
- De hiszen ennek semmi értelme! Több ezer van ezen a részen és ugyanez a helyzet a part további szakaszain, jó pár kilométer hosszan. Mindegyiket úgy sem tudja megmenteni.
A mexikói erre lehajol , felvesz egy tengeri csillagot a homokból és mosolyogva azt mondja:
- Ennek az egynek azonban nagyon nem mindegy.

   2021.10.20.
Minden Élet Számít!- ez igaz az Imperity Professional Milano munkatársainak hitvallására is. Büszkék vagyunk arra, hogy cégtulajdonosaink támogatják a krízishelyzetben lévő babaváró fiatalokat és a már megszületett kisbabákat a Várva Várt Alapítvány segítségével, hiszen csapatunk minden (!) munkatársának legalább kettő, de többünknek már három gyermeke is van – így pontosan átérezzük, tudjuk: Az emberi élet felbecsülhetetlen érték! Felelősséggel együttérzünk a bajba jutottakkal és segítjük a rászoruló babavárókat lehetőségeink korlátja szerint. Az egyik lehetőségünk például, hogy eljuttatjuk a magyar fodrászokhoz az ország egyik legnagyobb babamentő alapítványának hírét. Sokszor azt hisszük, kicsik vagyunk, túl kevés amit tehetünk, pedig nem! Bármikor dönthetünk úgy, hogy segítünk és annak az egynek akin éppen segítünk, neki nagyon is számít. A Várva Várt Alapítványnál már akár 50Ft-tal (1 pelenka ára) is lehet kisbabákat támogatni, mert a kicsinek is örülnek és minden forintért hálásak.

Tovább az oldalra

 Megköszönjük, ha leendő vagy akár gyermekes fodrász édesanyaként vagy édesapaként megosztással tudod segíteni ezt a szuper munkát.

 


Tovább az oldalra

   2020.04.05.

 

 

Az Imperity Professional Milano kft. a tatabányai Szent Borbála Kórház egészségügyi dolgozóinak a vírussal szemben tanúsított áldozatos helytállásukért több százezer Ft értékben samponokat és hajbalzsamokat adományozott – ezek közül is a legdrágább márkából: a „mentes” és organikus összetevőkben gazdag Impevita termékekből, melyek miközben kíméletesen ápolják és hidratálják a hajmosásnak gyakran kitett hajszálakat, segítenek fényüket és egészségüket megőrizni.




 


*CSR = Company Social Responsibility = Vállalkozások Társadalmi Felelősségvállalása Az Európai Bizottság 2001-ben[1] úgy határozta meg a CSR-t, „amely révén a vállalatok – önkéntes alapon – társadalmi és környezetvédelmi szempontokat érvényesítenek üzleti tevékenységük során és partnereikkel fenntartott kapcsolataikban.”[2] A CSR tehát olyan önkéntes vállalati döntéseknek és lépéseknek az összessége, amelyeket az üzleti szereplők az őket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása, valamint a környezet megóvása céljából tesznek meg.

Tudj meg többet: https://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%A1rsadalmi_felel%C5%91ss%C3%A9gv%C3%A1llal%C3%A1s

A vállalati, többek között karitatív jellegű, emberbaráti jótékonyság is ide tartozik.

*

Keresés