A számok helyettünk beszélnek!
Milano, Padova, Bergamo, Castelnuovo Scrivia, Cairate. Városok, melyekben az 5 fő olasz gyártópartnerünk évente több, mint 100 millió készterméket állít elő, több, mint 100 országban dolgozó professzionális fodrászok számára. Ezek az önmagukért beszélő számok csupán álomképként léteznének a hatékonyan befektetett energia nélkül.
A biztonság, a munkafolyamatok folytonos ellenőrzése, valamint a szakképzett munkaerő az Imperity® márka azon személyes karakterjegyei, melyek szüntelenül hozzájárulnak az innovatív gyártás gördülékenységéhez.
Minőség
Öt olasz gyárban több, mint ezer ember dolgozik azon, hogy speciális laboratóriumokban, minőségi vizsgálat alá vetett termékeket gyártsanak az Imperity® márka számára anélkül, hogy állatokon bármilyen formában is tesztelnék azokat.*
Termékeink állatbarát filozófiája nem engedi, hogy ártatlan élőlényeken kísérletezzenek
100 % újrahasznosított energia
Termékeink legnagyobb gyártója a legújabb napkollektorok segítségével évente 200.000 Kwh tiszta energiát termel, amely lehetővé teszi, hogy ezalatt 135 tonna CO2 kibocsátástól védje meg a Föld légkörét. 135 tonna szén-dioxid kibocsátás 405 négyzetméter északi-sarkvidéki jég olvadását idézi elő az amerikai és német kutatók szerint.
100% újrahasznosított energiával dolgoznak napkollektorok, thermo ablakok, szél-, valamint vízerőművek segítségével.
Az Imperity® Professional Milano kozmetikai készítményei Olaszországban mikrobiológiai tisztasági vizsgálatokon esnek át, annak érdekében, hogy biztonságot, minőséget és hatékonyságot nyújtsunk az ügyfeleink számára.
Gyártóink 20 különböző kutatási-, fejlesztési-, mikrobiológiai- és kémiai laboratóriumban, az évente elvégzett, több, mint 50.000 alapanyag- és késztermék analízisére vállalnak garanciát.
Kapcsolat
Imperity Professional Milano
Imperity Italy 
Cím: Viale Monza 347,
20126 Milano – ITALY 
info@imperity.it